Pages

Happy Birthday Diyana Tiara

Salam, Hello Everyone

RED BOX RIA SOGO
Seperti semua sedia maklum, ecehhhhh . Baru-baru ni pergi Red Box Ria Sogo untuk sambutan hari jadi kawan aku hok gebu gebu mantop tuu . Siapa lagi Diyana Tiara lah . Kenal?  Tak kenallllll? How could you , how could you do this to me . "PANGGG!" Kena penampor sekepai . Okay, straight to the point . Sambut kat tempat karoke memang menjadi kegemaran dan kegilaaan terlampau terhadap semua orang . Untuk aku, special edition sebab aku terlalu seronok dan seronok kerana ada karoke dan yang paling seronok dijamu dengan "buffet" Memang satu lagu aku menyanyi, aku keluar pergi ambik makanan . Hebat tak? HEHE

"Opss, Mak Jemah nak habaq kat hampa sikit la kan, Mak Jemah ni mana la pernah masuk Red Box tu . Mak Jemah tak mampu la oii nak bayaq sampai beratus tuu . Tu la orang cakap, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu . Wah gituuu . Ni Mak Jemah nak habaq mai la kan yang Mak Jemah kira beruntung dan bertuah la sebab dapat kesempatan menjejakkan kaki ke Red Box Ria yang orang selalu cakap "tempat karoke hok kelasss gitu" Kelassss tang makan ja kot sebab memang aku tengok muka yang sama je ambik makanan tiap kali aku pergi ambik makanan LOL .Terima kasih kawanku sayang !"

Okay, ini dia birthday girl kita :

sorry gambar kurang cantik 
Karoke start pukul 6pm-11pm . Makanan buffet tu daripada pukul 6pm-10pm . Bayangkanlah daripada 6pm-10pm, berapa kali aku ulang-alik bilik ke tempat buffet tu . Macam tahu-tahu siap bagi bilik yang dekat dengan tempat buffet . HAHA Well, Lyn Marzuki kannnnn well,well . *tolong jangan takbur Lyn* Emmm happy sebab dapat spend time dengan semua kawan-kawan sekolah yang dah berapa abad tak jumpa (tipu pun beragak lah) tu kan . Dalam 20 orang jugak yang datang dan semua yang datang itu dibayar okay . Thanks again Diyana Tiara sebab sudi belanja I di Red Box kannnnnnn . Memang terbaik . 

"Okay, ini satu lagi benda Mak Jemah nak habaq mai kat hampa . Dalam 20 orang yang datang tu, yang menyanyi tu adalah dalam 5-6 orang . Mana yang lain ? Haa depa semua duk buat malu-malu kucing hutan . Tapi ada yang duk sibuk makan, ada yang duk sibuk tolong carikan lagu . Mak Jemah ? Uihh Mak Jemah dasyat uolsss ! Mak Jemah dah habaq tadi, Mak Jemah 2in1 . Mak Jemah makan, Mak Jemah nyanyi . Lepas lagu aku, lagu aku. Lepas lagu aku, lagu aku . Uih buat pertama kali Mak Jemah puas uolsss menyanyi . Sambil tangan sebelah pegang tulang ayam, sebelah lagi pegang mikrofon . Betapa tegarnyaaaaa ! Ok bai"

Seronok aku tengok Diyana hias kek dia sendiri . Ala-ala cake booth uolllsss .


Comel tak Cake Booth Diyana Tiara ? Heee Siap ada lilin, masks, props ! Omg ! Suka itew suka itew . Cantik sangat sampai semua tak menyentuh langsung kek tu LOL . Bilik yang kitorang duduk ni, VIP ROOM uolsss . Jangan jelesss ! Memang besar lah rasanya 30 orang pun boleh masuk . Tapi duit kena masyukkkkkk . 

Okay, this is the most I like and for me it was quite attractive . "Omg Lyn . What is it? What is it? Show me !" Relax Relax . Sabaq luuuuu . Ni haaa 

PS3 uolsss
Dalam hati ada taman, eh salah salah . Dalam bilik karok ada Playstation bukan 1 , 2 tapi Playstation 3 uolsss . Amacam ? Tertarik tak ? Kan kan kan terkejut kann? Untuk benda ini memang aku batak kejap . Pandai kan orang yang buat tempat ni . Ini salah satu cara yang terbaik untuk mengelakkan orang lain bosan ketika kawan-kawan mereka tengah tangkap leleh dengan mikrofon tu kan . Kalau tak, bila seorang duk menyanyi, yang lain semua pandang screen besau nau tuu . Bosan kan? Bosan kan? So this is the best weh . Dengan benda ini jugak lah yang buat aku boleh menyanyi dengan puas sebab tunang aku lebih melayan benda ni daripada menyanyi . Kalau tidak, lepas dia, dia menyanyi . lepas dia, dia lagi menyanyi . Bravo Bravo  Red Box ! *tepuk tangan*

atotototot comelnyaa 
see, kat tangan dia tak lepas langsung joy stick tuu

Masuk air sangat dengan dia malam tu

ini dia ini dia . Ex-classmates aku .
Budak paling sengal .
eh boleh sama plak kaler seluar aku dengan tudung dia
Aktiviti aku malam tu hanya makan menyanyi, makan menyanyi . Emm harap-harap ada lagi yang sudi menyudi nak jemput aku pergi parti macam ni . Aku sedia berkhidmat okay . HAHA
Mari lah kita cekidauuut gambar-gambar yang sempat aku tangkap . Tolong tengok aje, tak payah "Like" or "Comment" HAHA Okay tak kelakar kan . -,-

anononom ini lagi cute kan kan LOL

nampak tak nampak tak?
inilah dikatakan hebat ni
atotot comel sgt lettew muka tunang aku tuu

The Girlsss

Suka taw nk amek amek gambar kiterr








BFF FOREVER
Since Form 3 :)
Love You
Okay, bai . tengah kerja ni 

No comments:

Post a Comment