Pages

Happy Birthday To My Lovely Hubby

Salam,

27/12/2013 . WHAT? My hubby's birthday ! Alamak, cake takde . Hadiah takde . Macam mana ni? Tak prepare apa-apa pon . Emm such a bad wifey lol . Takpelah, ada rezeki itew ganti balik yer hadiah untuk awak yea sayang . 

Hari ini, 27 Disember 2013, maka genap sudah umur suamiku 28 tahun . Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menikmati kehidupan yang penuh dengan cabaran dan dugaan . Alhamdulillah masih kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan sebagai seorang suami kepada saya . kui kui kui 

Saya nak ucapkan selamat hari lahir buat my lovely hubby, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu . Semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah . Moga apa yang dihajati akan dimakbulkan Allah SWT . Terima kasih atas segala pengorbanan yang telah diberikan kepada isterimu yang amat cerewet ini . Terima kasih sebab sanggup kerja siang malam untuk mencari rezeki untuk kita berdua, terima kasih kerana selalu menjaga hati itew . TERIMA KASIH . 

Happy Birthday to a person that he is not only my husband, but my best friend too .


Nah, itew boleh bagi cake ni jer dulu . Comel tak? ngeee . 

We go about our daily routine and from time to time, I feel bad because I didn’t spend that extra moment with you or tell you how important you are to me. Today, I want to make up for that. I want to seize the opportunity and tell you that you are absolutely wonderful and I’m so glad I married you! Happy Birthday!

Each year your birthday reminds me, that I really want to say I'm very glad that I know you, I think of you each day.
I hope you enjoy your birthday, all the pleasure it has in store, 
And because I appreciate you, I hope you have many more !

You have been the best thing that could have happened to me, giving me so much laughter, so much joy and so much love. So on your birthday, I would just like to say thanks, and remind you of how very very much I love you husband!

xoxo , lots of love


No comments:

Post a Comment