Pages

Harum Malam Pujaan Hati Wanita

Salam,

Hello everyone ! Tengok tajuk mesti semua excited nak click dan baca betul? Ececeh . Jangan ler nak berdolak-dalih . Ambo ada kuasa tilik tahu . Okay tipu je . 

So, siapa yang dah amalkan Harum Malam ni? Angkat tangan ! Eh takde sesiapa pun yang cuba ke? Alamak, rugi lah . Tengah hot-hot meletup tahu produk ni . 

Dekat tiga bulan dah aku amalkan Harum Malam ni . Kesannya, banyak rasanya perubahan pada diri aku ni ecehhh . 

Badan rasa segar setiap hari tak kira dah mandi atau belum, rasa kurang mengantuk kat tempat kerja, semangat gila buat kerja sampai rajin tolong pergi peti surat setiap rumah masukkan bil invois mreka HAHA . Kemudian, senang nak bangun pagi, ini memang aku akui (hamboyy ayat) memang berkesan . Sekali dengar bunyi alarm je, aku dah terus bangun . Tak payah nak snooze-snooze dah dan paling penting aku jadi kuat ! 

Hahaha kuat apa? Aku jadi kuat nak memasak sehari 3-4 kali, aku kuat nak sidai baju 3-4 kali dalam sehari, aku kuat nak kemas rumah hari-hari . 
Kalau dulu, malas aku "nauzubillah min zalik"
Memang tak tahu nak cakap la . Hahaha .

Tapi sekarang Alhamdulillah aku semakin rajin wahh gituuu . 





Kandungan dalam Harum Malam ni :



Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica, strawberry, senna . :)

Kelebihan :


  • membantu menyegar & menyihatkan badan.
  • mencantikkan & menaikkan seri wajah.
  • membantu menghilangkan bau badan & mulut
  • melegakan panas badan.
  • menegangkan payudara.
  • memulihkan rasa rapat.
  • mengencang otot kewanitaan.
  • menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
  • menambah keharmonian suami isteri.
  • menyihatkan rahim.
  • mencantikkan payudara agar sihat & montok.

Khasiat Harum Malam :
  • Membantu menyegar & menyihatkan badan.
  • Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
  • Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
  • Melegakan panas badan.
  • Menegangkan payudara.
  • Memulihkan rasa rapat.
  • Mengencang otot kewanitaan.
  • Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
  • Menambah keharmonian suami isteri.
  • Menyihatkan rahim.
  • Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
  • Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  • Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
  • Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan tekanan dan tension
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Cara pengambilan:
Pagi: 1 sudu sebelum sarapan (sudu plastik please!)
Malam: 1 sudu sebelum tidur 
(sudu plastik please!)
**Time period juga boleh minum .

WinkWink*

Selamat mencuba :)

Thanks for reading .

6 comments:

  1. memang top harum malam ni..teringin nak beli..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la . try amalkan . insyaAllah badan cergas :)

      Delete
  2. wah . . boleh la try cmni . . hehehe :p

    ReplyDelete
  3. Emmm. macam best je. nak try, tapi duit takde. Tengok je la :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu botol RM33 . boleh beli punya :)

      Delete